Frontpage
History
Merits
Player records
Imagegallery
Links
Guestbook
Contact! Send an e-mail to contact@hajduksplit.net
Internt - Logg inn
Facts about Hajduk Bergen

Etablert:09.03.1996
Grunnlegger:Robert Hisdal
Ledende organ:Treenigheten
Treenigheten: Robert Hisdal, Eirik Mella, Olav Gisle TveitenHistorien

Hajduk Split ble dannet tidlig i det Herrens år 1996. Det hele startet med at Treenigheten (Robert Hisdal, Eirik Mella og Olav Gisle Tveiten) observerte en innbydelse til innendørscupen Global Cup på en oppslagstavle i Bergen sentrum. Vi meldte oss på her, og hva var vel mer naturlig enn å kalle laget Hajduk Bergen som er Roberts favorittlag i Kroatia.

Da laget var meldt på ble umiddelbart Roberts makker fra utendørsfotballen Einar Jacobsen spurt om han ville være med, noe han mer enn gjerne ønsket. I tillegg til Einar har Magnus (Roberts bror), Svein Brede (Eiriks bror) og Amund (Olav Gisles bror) og Rune Kandal vært Hajduks mest trofaste menn. Den første cupen endte med en sensasjonell seier hvor vi i finalen beseiret et lag full av eliteseriespillere.

Etter den første kampen skulle det gå nærmere 70 kamper før Hajduk gikk på sin første smell. Da var det selvsagt en av våre egne (nemlig Magnus) som hadde rasket sammen et lag og knep en 2-1 seier i finalen. Siden ble vi mer og mer sagnomsust i Bergen og et av de mest beryktede lagene i landet. Rundt årtusenskiftet ble IFS dannet og skaffet et innendørstilbud få kunne drømme om. Etter 7 seire og utallige 2.plasser her, samt en del seire i andre cuper parallellt gikk vi litt mett.

Fra høsten 2002 og frem til høsten 2004 årene har det vært svært laber deltagelse i cuper av Hajduk, men høsten 2004 børstet Hajdukgjengen nok en gang støvet av futsalskoene. Hajduk gjengen er den samme, men mesteparten av gjengen er ikke aktive lenger. Av stammen er det kun Magnus, Eirik og Einar som holder fotballformen ved like. Vi andre flyter på gamle tjuvtriks og en tenning innendørsfotballen skal lete lenge etter.

 

Combitelserien
Beklager, feil pĺ siden her!
Players
Robert Hisdal
Eirik Mella
Olav Gisle Tveiten
Magnus Hisdal
Rune Kandal
Svein Brede Mella
Amund Tveiten
Kim Røtne
Management
Stig Malvin Halleraker
Bjarte Andrč Hollevik
Matches
1. Robert Hisdal 473
2. Eirik Mella 441
3. Olav Gisle Tveiten 413
4. Svein Brede Mella 256
5. Magnus Hisdal 211
6. Einar Jacobsen 193
7. Amund Tveiten 174
8. Rune Kandal 93
9. Espen Mellingen 88
10. Kim Røtne 88
Goals
1. Eirik Mella 390
2. Robert Hisdal 328
3. Magnus Hisdal 165
4. Olav Gisle Tveiten 112
5. Einar Jacobsen 96
6. Espen Mellingen 61
7. HĂĄvard Berger 55
8. Henrik Salveson 44
9. Knut Jørgen Berg 38
10. Svein Brede Mella 37